Kolektor Sisteh d. o. o.

Kolektor Sisteh d.o.o.

Gregor Janc, Vodja projektne pisarne

 

Podjetje Kolektor Sisteh ponuja celovite rešitve na področju sistemov vodenja in elektro inženiringa v procesni industriji ter elektroenergetiki. Ponuja tudi izvedbo naprednih rešitev pri digitalizaciji naprav in procesov ter celovite tehnološke rešitve za pripravo in čiščenje voda.

V zadnjih letih se srečujemo z veliko rastjo tako po obsegu dela, kompleksnosti kot tudi številu projektov, posledično pa tudi z širitvijo naših projektnih ekip tako na vodenju kot izvedbi, le-ta trenutno šteje preko 70 inženirjev različnih strok. Delujemo na štirih poslovnih enotah.

Ob uvedbi 4PM je ekipa družbe Arctur d. o. o. upoštevala vso specifiko naše organizacijske strukture in nam tudi svetovala pri določenih organizacijskih vidikih vodenja naših projektov. Uvedba je potekala hitro in učinkovito. Ob prvi prijavi v sistem je bil odziv zaposlenih izredno pozitiven in nismo imeli nikakršnih težav ali pripomb.

Aplikacija 4PM nam pomaga celovito (finančno, terminsko in vsebinsko) obvladovati projekte na podlagi dodeljenih nalog vsem sodelujočim na projektih. 4PM med drugim uporabljamo za potrebe servisnih aktivnosti in podporo našim ključnim strankam.

Prednosti 4PM so:

  • učinkovita in hitra integracija v obstoječe okolje,
  • dostop do portala kjerkoli in kadarkoli,
  • dober in pregleden uporabniški vmesnik,
  • dobro podprta delitev uporabniških pravic glede na organizacijsko kompleksnost podjetja,
  • velik nabor podatkov, ki jih lahko pregledujemo po različnih kriterijih in delitvah,
  • zelo odzivna ekipa za 4PM podporo,
  • možnost integracije sistema z drugimi informacijskimi sistemi.

Z rešitvijo 4PM smo izredno zadovoljni, saj imamo pri velikem številu projektov in vseh aktivnosti v vsakem trenutku jasen pregled nad stanjem vsakega projekta.

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice