Zlato priznanje GZS za inovacijo za 4PM Dokumetni sistem

datum: 14.06.2013

kategorija: sporočilo za javnost

4PM Dokumentni sistem je dobitnik zlatega priznanja za inovacijo, ki ga vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije – OZ za severno Primorsko najboljšim primorskim inovatorjem za leto 2012 v okviru XVIII. Srečanja gospodarstvenikov Primorske na Mostu na Soči. Nagrade 11 podjetjem sta podelila evropska poslanka ga. Tanja Fajon in predsednik Območne zbornice g. Miloš Šturm.

4PM Dokumentni sistem je spletna aplikacija za upravljanje, shranjevanje in izmenjavo dokumentov, ki se lahko uporablja samostojno ali kot del aplikacije za vodenje projektov 4PM. 4PM je centralna spletna točka, dostopna vsem, ki delajo z dokumenti, in varen prostor, kjer se shranjujejo dokumenti in informacije. S tem 4PM še bolj učinkovito podpre
skupinsko delo, saj nudi podporo uporabnikom pri komunikaciji in koordinaciji pri vsakodnevnem delu z dokumenti, izvajanje projektov.

O uporabnosti, varnosti, zanesljivosti in enostavnosti uporabe so se že prepričali številni uporabniki, med drugim tudi številne uspešne razvojno-raziskovalne skupine.

Zlato priznanje GZS za inovacijo za 4PM Dokumentni sistem
Zlato priznanje za GZS inovacijo 2012 - 4PM Dokumentni sistem

Med podelitvijo priznanj: del Ekipe 4PM, evropska poslanka ga. Tanja Fajon in predsednik OZ, g. Miloš Šturm
Podelitev priznanja: del ekipe 4PM, evropska poslanka ga. Tanja Fajon in predsednik OZ g. Miloš ŠturmVeč o dogodku je tu: http://www.gzs.si/slo/regije/oz_za_severno_primorsko/61775
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice