4. Konferenca Projektno vodenje v praksi 2013

datum: 28.01.2013

kategorija: sporočilo za javnost

Projektno vodenje v praksi


Konferenca Projektno vodenje v praksi je, izrazito praktično naravnana. Konferenca je kombinacija informiranja, izobraževanja in razvoja projektnih kompetenc, prenosa praktičnih izkušenj in uporabnih pristopov vključno s projektnimi orodji, vse za učinkovitejšo izvedbo projektov v vsakodnevnem poslovanju podjetij in organizacij.


Številne organizacije imajo v svojem poslovanju vpeljano projektno vodenje, a le nekatere izmed njih imajo hkrati tudi dovolj razvito projektno kulturo, ki bi zagotovila stalen napredek uspešnosti projektnega načina dela in zadovoljstva vseh projektnih udeležencev. Zanimivo je tudi, da lahko organizacije uspešno razvijajo projektno kulturo tudi brez vpeljane projektne metodologije ali formaliziranega projektnega vodenja.
Kako je to mogoče?


Odgovore bomo skupaj poiskali na Konferenca Projektno vodenje v praksi, ki se bo dotaknila mnogih področij potrebnih za razvoj projektne kulture v poslovanju organizacij. Nosilna tema konference: Oblike razvoja in promoviranja projektne kulture v praksi. Prispevki bodo obravnavali tako klasične, a še vedno ne dovolj razvite oblike promoviranja projektne kulture, kot so npr. mentorska vloga projektne pisarne, pomen čustvene inteligence za kulturo sodelovanja, razvoj karierne poti projektnega vodje, kot tudi nove inovativne oblike, ki jih projektni svet nedvomno potrebuje


Nekateri od predavateljev/ vsebin:

 • dr. Aleksander Zadel, univ.dipl.psih.; spec.klin.psih., RT terapevt, direktor Inštitut C.A.R.: Vpliv čustvene inteligence na kulturo sodelovanja

 • Sabina Jene, vodja projektne pisarne v Abanka Vipa d.d. ProMotOr - projekt promoviranja projektne kulture v Abanki

 • Ksenija Špiler Božič, mentor, coach, trener v podjetju BB Svetovanje d.o.o.: Mentorstvo in dvig kompetentnosti sodelavcev v Steklarni Hrastnik • Več o programu si lahko ogledate tukaj.


  Kot poslovni partner našega podjetja imate do 20% dodatnega popusta na kotizacijo . Ob prijavi vnesite kodo 4PM
  pogovor v živo
  4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

  Brezplačen preizkus 4PM

  Naročanje na novice