Ekipa 4PM med inovatorji Severne Primorske

datum: 19.07.2011

kategorija: sporočilo za javnost

Gospodarska zbornica – OZ za severno Primorsko je podelila priznanja najboljšim inovatorjem za leto 2010 v okviru XVI. Srečanja gospodarstvenikov Primorske na Mostu na Soči. Srečanja se je udeležilo čez 100 gospodarstvenikov celotne regije. Med dobitniki bronastih priznanj za inovacijo je tudi 4PM s prilagoditvami za spremljanje čezmejnih projektov.

Razvili smo modul za spremljanje in vodenje projektov, ki se izvajajo v sklopu Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija – Italija. Modul lahko deluje kot samostojno orodje in služi samo spremljanju enega čezmejnega projekta, lahko pa je vključen v platformo 4PM za projektno vodenje in postane del celovitega spremljanja projektnega dela in poslovanja v podjetju.

Modul za vodenje čezmejnih projektov je orodje za skupinsko delo in povezuje vse partnerje v projektnem konzorciju. Glavne značilnosti so:
- večjezični uporabniški vmesniki: vsak partner svoje podatke ureja v lastnem jeziku, poročila in pregledi se oblikujejo v dveh uradnih jezikih programa;
- različni nivoji dostopa do podatkov: vsak projektni partner ima dostop do podatkov samo v obsegu, ki ustreza njegovi vlogi v projektu. Vodilni partner projekta ima dostop do vseh podatkov, možnost priprave vsebinskih in finančnih analiz in preglednic, ter možnost oblikovanja in izvoza projektnih poročil;
- modul ima vnaprej pripravljene oblike poročil, skladne z zahtevami Programa.

bronasto priznanje za inovacijo

Več o tem na: http://www.gzs.si/slo/regije/oz_za_severno_primorsko/54917
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice