Mladi raziskovalci, čezmejno sodelovanje, prevoz na delo

datum: 16.02.2011

kategorija: sporočilo za javnost

Ekipa 4PM redno skrbi za splošne posodobitve in izboljšave, ki vam še dodatno olajšajo delo. Med pomembnejšimi nadgradnjami, ki smo jih vključili v zadnjo verzijo vam želim predstaviti:

Evidentiranje prevoza na delo
V 4PM vpišete poljubno število poslovnih enot, lokacij, določite razdalje med njimi in razdalje zaposlenih do PE. Zaposleni ob evidentiranju opravljenega dela izberejo kraj opravljanja dela, aktivnosti lahko povežejo na potne naloge, ipd. 4PM samodejno izračuna število kilometrov, ki jih je potrebno obračunati za prevoz na delo, zato bodo novosti veseli sodelavci, ki pripravljajo obračune plač.
Cena nadgradnje: 5,00 € (6,00 € z DDV) na aktivnega uporabnika (glede na število licenc).

Mladi raziskovalci 2010 – nova vrsta projekta
Če imate v podjetju zaposlenega mladega raziskovalca, lahko poročila (časovnice), ki jih morate oddati ob zahtevkih za izplačila, pripravite v 4PM, v novi vrsti projekta MR2010.
Paket MR2010 dobite za ceno 1.500,00 € (1.800,00 € z DDV). Cena vključuje usposabljanje za vodenje projektov in z uporabo 4PM.

Čezmejno sodelovanje Slovenija–Italija – nova vrsta projekta
Vodenje projektov v mednarodnih konzorcijih Slovenija-Italija si olajšate z uporabo nove vrste projekta »čezmejno sodelovanje«. Projekt čezmejno sodelovanje je povsem prilagojen konzorcijskemu načinu dela (vsak partner skrbi za svoj del projekta), vključuje predpisana dvojezična poročila o stroških in časovnice (prilagojene za slovenske in italijanske partnerje).

Če želite, da vam predstavimo nadgradnje, nas pokličite na 05 333 15 65 ali nam pišite na .
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice