4PM prilagajamo potrebam projektov za razpise

datum: 23.09.2009

kategorija: sporočilo za javnost

Podjetja in organizacije se soočajo z zaostrenimi tržnimi pogoji, zato je toliko bolj pomembno koriščenje različnih oblik pomoči v obliki razpisov, s pomočjo katerih pridobivajo sredstva za razvoj in investicije. Uspešna podjetja, ki so uspela s prijavo projektov na različne evropske ali nacionalne razpise, se strinjajo, da je poleg priprave kompleksnih prijav, najbolj zahtevno poročanje o projektu. Tega se zavedamo tudi v Arcturju, saj smo, med drugim, uspeli s prijavami na razpis RIP 09 in eVsebine.

Zato bomo 4PM nadgradili, da bomo olajšali številna administrativna opravila, ki so potrebna za poročanja. Poenostavili in dopolnili bomo pripravo časovnic, načrtovanje stroškov dopolnjujemo z načrtovanjem po časovnih obdobjih, po projektnih partnerjih in aktivnostih. Najbolj zahtevna pa bo priprava poročanja, ki bo olajšal pripravo različnih finančnih poročil in ažurno spremljanje poteka projekta.

4PM bo tako nepogrešljivo orodje za vodenje kompleksnih projektov za razpise, saj bo omogočil vodjem projektov, da se bodo posvetili vsebinskim in strokovnim vprašanjem, namesto, da izgubljajo dragocen čas za administracijo.


Če želite dodatne informacije o novostih v pripravi, nam pišite na ali pa nas pokličite na 05 333 15 65.

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice