Širjenje znanja o projektnem managementu v mala podjetja

datum: 11.06.2009

kategorija: sporočila v 4PM

Skupaj z partnerskimi organizacijami smo pripravili serijo izobraževalnih delavnic o projektnem managementu v malih in srednjih podjetjih. V Kopru (Univerzitetni inkubator Primorske), Cerknici (Notranjski ekološki center), Novi Gorici (RRA Nova Gorica), Sežani (Inkubator) in Ljubljani (Ljubljanski univerzitetni inkubator) se je udeležilo naših delavnic več kot 50 slušateljev. V prihodnosti načrtujemo še nove delavnice. Napovedi novih izobraževanj spremljaje na naši spletni strani www.4pm.si.

V času globalne ekonomske in finančne krize so pomemben vir financiranja sredstva, ki jih zagotavljajo različne državne institucije kot tudi evropska sredstva. Priprava dokumentacije, s katero se podjetja prijavljajo na različne razpise, vodenje samih projektov, ki mora ustrezati razpisnim pogojem je za številna podjetja velik in resen zalogaj. S pravim orodjem in ustreznim znanjem je izvajanje projektov res enostavno.

Številni slušatelji so se navduševali nad idejo natančnega spremljanja razvojnih projektov tako po stroškovni plati kot tudi z vidika opravljenega dela prav s pomočjo 4PM.

Delavnica o projektnem vodenju v malih podjetjih v Sežani

O vodenju (evropskih) projektov v Novi Gorici

Udeležence zanimajo praktične izkušnje s področja vodenja projektov
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice