4PM smo še izboljšali in dodali nove funkcionalnosti

datum: 30.04.2009

kategorija: sporočilo za javnost

Ekipa 4PM z veseljem najavlja novosti v spletni aplikaciji za vodenje projektov 4PM. Prisluhnili smo željam naših zvestih uporabnikov in naročnikov ter dopolnili spletni informacijski sistem 4PM. Predstavljamo vam najpomembnejše novosti.

 • KOLEDAR – omogoča še bolj natančno spremljanje opravljenega dela, nalog in mejnikov ter enostavno organiziranje sestankov. Skupna uporaba koledarja v 4PM olajša preverjanje zasedenosti oseb. Sklicevanje sestankov je manj zamudno, saj 4PM samodejno preverja in obvešča sklicatelja sestanka o morebitni zasedenosti udeležencev.

 • V 4PM lahko USTVARJATE RAZLIČNE DOKUMENTE s pomočjo vnaprej pripravljenih predlog, ki so vedno zbrane na enem mestu – od ponudb, naročilnic, pogodbe, zapisnikov sestankov …

 • Izboljšan PORTAL - nova verzija 4PM omogoča jasen nadzor nad pravicami uporabnikov. Vsakemu sklopu na portalu lahko določimo, kdo lahko dostopa do posameznega sklopa, v katerem so zbrani različni dokumenti.

 • Nastale stroške lahko razdelimo in spremljamo po posameznih fazah ali podprojektih. Nove grafične ikone izboljšujejo pregled na finančnim stanjem projektov – ali je projekt dobičkonosen ali prinaša izgubo. Analitični finančni podatki omogočajo vodstvu organizacij hitro odločanje, ki je utemeljeno s konkretnimi številkami.

 • KOPIRANJE PROJEKTOV je funkcija, ki poenostavlja ustvarjanje novih projektov s podobnimi karakteristikami: podatki, udeleženci. Kopija projekta je ustvarjena z enim klikom.

 • Zaključevanje in ocenjevanje uspešnosti projektov je preveč pomembno, da bi ga prepuščali naključjem, zato smo temu posvetili posebno pozornost. Projektni vodja mora ob zaključku projekta oceniti projekt s številčno oceno in splošnim komentarjem, enako pomembna je tudi ocena udeležencev projekta.

 • Nadzor nad dostopi do aplikacije in spremembam: 4PM sedaj omogoča natančno spremljanje, kdaj je določena oseba dostopala in kaj je počela v aplikaciji. Tabelarni izpis omogoča izpise, analize, filtriranje, izvoz v Excelove tabele in iskanje.

 • Seveda je nova verzija obogatena še z mnogimi drobnimi izboljšavami, ki delajo 4PM še bolj uporabniku prijazno aplikacijo. Veseli bomo, če jo boste preizkusili.
  pogovor v živo
  4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

  Brezplačen preizkus 4PM

  Naročanje na novice