Usposabljanje novih uporabnikov na Univerzi v Ljubljani

datum: 22.01.2009

kategorija: sporočilo za javnost

V januarju smo organizirali usposabljanje novih uporabnikov spletne aplikacije za projektno vodenje 4PM za vse fakultete Univerze v Ljubljani. 4PM je udeležence usposabljanja navdušil z enostavno uporabo, možnostjo celovitih pregledov nad projekti in avtomatsko priprava evropskih poročil.
Usposabljanje za člane Univerze 2

Fakultete, ki so članice Univerze v Ljubljani, bodo za vodenje številnih evropskih in ostalih projektov uporabljale 4PM. Po meri narejen programski paket bo olajšal vsakodnevno vodenje in spremljanje projektov tako vodstvu Univerze kot tudi izvajalcem projektov. Želja je, da bi 4PM postal standard za vodenje vseh raziskav, študij in tudi ostalih projektov na Univerzi.

V Arcturju smo, po navodilih Univerze, razvili 4PM tako, da omogoča tudi zahtevno vodenje evropskih projektov. Številni projekti, ki jih financira evropska komisija, namreč zahtevajo natančno načrtovanje in spremljanje stroškov, kadrovskih virov, dela ... Vse to je s 4PM zelo poenostavljeno. Sproten vnos dela in stroškov, spletni portal, kjer so shranjeni vsi pomembni dokumenti, pa omogoča enostavno pripravo rednih poročil za evropske inštitucije in tudi za potrebe Univerze. Vsi podatki o tekočih in tudi zaključenih projektih so zbrani na enem mestu, dostopni tistim osebam, ki jih potrebujejo.

Usposabljanje za člane Univerze Usposabljanje za člane Univerze 3 Tesno sodelovanje razvijalcev 4PM in Univerze je dobra popotnica, da bo spletna aplikacija resnično zaživela tudi v uporabi, saj bomo 4PM stalno dopolnjevali in sproti prilagajali potrebam uporabnikov.
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice