Arctur na konferenci IBLOC predstavlja svojo rešitev za projektno vodenje 4PM

datum: 15.09.2006

kategorija: sporočilo za javnost

Direktor družbe Arctur bo na mednarodni poslovni linux in odprtokodni konferenci IBLOC predstavil spletno aplikacijo za projektno vodenje 4PM.

4PM je spletna aplikacija za podporo projektnemu vodenju. Z njeno uporabo lahko manjše projektne skupine bistveno izboljšajo delovno učinkovitost, saj omogoča večnivojski pregled nad stanjem posameznega projekta: od zadolžitev in obremenitev posameznikov, sledenja mejnikov do spremljanja vseh stroškov in prihodkov.

Aplikacija se naslanja na procese posamezne družbe in je tako neposredno povezana s sistemom vodenja kakovosti ISO 9000. Njeni moduli so smiselno povezani tako s CRM (projektna in druga komunikacija z naročniki) kot tudi s HRM (sledenje uspešnosti posameznega zaposlenca, komuniciranje znotraj projektnih skupin,..).

Spletna aplikacija 4PM je prejela bronasto priznanje GZS za inovacijo in jo od letošnje pomladi uporablja že veliko malih podjetij, uveljavlja pa se tudi pri vodenju EU projektov. V zadnjem času vedno več občinskih uprav uvaja projektno vodenje kot način svojega dela in 4PM se je tudi na tem segmentu izkazal kot učinkovito orodje.
pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice