Učinkovito delo na daljavo – kjerkoli in kadarkoli

datum: 10.04.2020

kategorija: sporočilo za javnost

Covid-19 pandemija nam je razkrila nov in vznemirljiv način timskega sodelovanja. Res je, da stopamo izven običajnega in domačega, vendar to ne pomeni, da novi modeli dela ne morejo biti tudi boljši. Odgovornost za trajnostno delovno okolje na vseh nas, ne glede ali ste posameznik, lastnik majhnega podjetja ali potrebujete rešitev za celotno podjetja. Zato POMAGAJMO, DA SE DELO NE USTAVI.

 

Arctur ponosno poklanja brezplačno uporabo 4PM-spletnega orodja za projektno vodenje in delavnice uporabe vsem manjšim organizacijam in projektnim timom (do 15 uporabnikov) vse do 1.7.2020.

 

V novi dobi skupinskega dela si prizadevamo zagotoviti kontinuiteto prek spletnega sodelovanja. Tehnološko sodobna orodja morajo zagotavljati pogoje, da lahko vi in vaši sodelavci delate svoje naloge tudi od doma. Spremljajte narejeno delo od koder koli na svetu, iz katere koli naprave in vodite svojo ekipo kot profesionalec/ka.

delamdomaikone

Aplikacija je pripravljena za uporabo v le nekaj urah. Za vzpostavitev domene za vaš tim potrebujete izpolniti le nekaj podatkov na povezavi ali nas za več informacij ter pomoč pri vzpostavitvi kontaktirajte na ter na telefonski številki 00386 41 400 945.

Z orodjem za vodenje na daljavo podjetja ostanejo produktivna, saj imajo zaposleni dostop do pomembnih podatkov od kjerkoli in kadarkoli.

 

Delajte #učinkovito in bodite varni #delamdoma

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice