4PM 2.8 - standardne mape in pregledi članstva

datum: 07.04.2015

kategorija: sporočilo za javnost

Nova verzija 4PM prinaša novosti v dokumentnem sistemu in pregled članstva v ekipah.

Dokumenti / standardne mape

4PM Administratorji bodo veseli standardnih map, ki jih lahko sami vključite v projektni dokumentni sistem. Glede na stanje projekta, tip ali skupino projekta lahko sami nastavite, katere dokumentne mape in podmape (folderji) so obvezne za prikaz v projektnem dokumentacijskem sistemu.

Standardne mape lahko ureja oseba, ki ima pravice (administratorski dostop). Uporabniki ne morejo preimenovati map, lahko pa poljubno dodajajo podmape ali dokumente na nivoju projekta.

Funkcionalnosti bodo najbolj veseli tisti, ki želijo imeti povsod enako dokumentno strukturo, ki 4PM uporabljajo kot podporo standardu kakovosti (npr. ISO).

Standardne mape

Dokumentni sistem – pošiljanje povezav do dokumentov po e-pošti

Pri nalaganju oz. urejanju dokumentov v 4PM ikona »obvesti« odpre novo okno, v katerem izberete prejemnike sporočila. Lahko izbiramo:

  • prejemnike glede na vnaprej definirane skupine ali 
  • s pomočjo iskalnika, ki išče posameznika ali več prejemnikov.

Izbrani prejemniki so prikazani na vrhu levega seznama in označeni s kljukico. Ko končamo izbor, potrdimo s klikom na gumb »potrdi«. V obrazcu se izpiše število poslanih sporočil.

Vsaka mapa in dokument hrani zgodovino poslanih sporočil (kdo, komu, kaj – priponke) v ikoni »pismo«. Tako ne boste več v dilemi, ali ste poslali dokument naprej. 

Dokumentni sistem - pošiljanje povezav do dokumentov po e-pošti Dokumentni sistem - pošiljanje povezav do dokumentov po e-pošti

Pregledi / članstvo na projektih

Pregled smo dopolnili z dodatnimi filtri (po osebah, vlogah, skupini projekta, organizaciji, projektih, stanju). V tabeli lahko hkrati pregledujemo, na katerih projektih osebe del ekip.

Pregled članstva po projektih

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice