4PM 2.6 nova verzija

datum: 04.12.2014

kategorija: sporočilo za javnost

Napovedujemo skorajšnjo objavo nove verzije 4PM 2.6. Prisluhnili smo željam naših zvestih uporabnikov in pripravili nekatere izboljšave in poenostavitve uporabe.

Med pomembnejšimi novostmi izpostavljamo:

Prenovljen obrazec za vnos ur in poročanje o delu

Obrazec ima sodobno, bolj prijazno obliko, manj klikov, predvsem pa hitrejše delovanje. O svojem delu lahko obvestite vodstvo ali sodelavce, opravljeno nalogo pa lahko hkrati zaključite.

Poročanje o delu - prenovljen obrazec

Prenovljeni obrazci za naloge, mejnike in sestanke

Načrtovanje nalog je enostavnejše, zadolžitev lahko dodate tudi osebi, ki je še nimate vključeno v projektni ekipi v 4PM. Izmenjava komentarjev in dokumentov je pregledna in enostavno sledljiva skozi čas. Obrazec vključuje vse pomembe funkcionalnosti: od urejanja, vpisa ur do zaključevanja in ocenjevanja zadolžitev.

Naloge v 4PM - prenovljen obrazec

Premikanje nalog med fazami

Včasih se projekt spremeni in je treba "premakniti naloge" iz ene faze na drugo. Po novem to ni več težava. Nalogo enostavno "primete" in jo prenesete v drugo fazo. Skupaj prenesete tudi vse povezane vpise dela in seveda stroške.

Premikanje obrazcev

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli odprto okno, npr. vnos ur, nalogo..., pod oknom pa so se skrivale pomembne informacije. V novi verziji boste lahko vsa kona premikali.

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice