Spremljanje in poročanje

S 4PM ne izgubljate časa z iskanjem in zbiranjem informacij o projektih iz različnih virov, saj z nekaj kliki pridobimo na enem mestu vse potrebno, da vidimo, v kakšnem stanju je posamezni projekt.

Uporaba filtrov omogoča fokus na različne parametre, kar pomeni lažje razumevanje, kako napreduje delo in poglobljene analize, ki privedejo k nadaljnjim korakom.

Poročanje posameznikov

Posamezniki z vsakodnevno uporabo aplikacije hkrati

  • poročajo vodstvu in
  • sodelavcem v ekipi o porabljenem času, opravljenem delu, napredku na nalogi.

Vsak podatek (ura, ocena opravljenega dela, komentar ali datoteka) je v sistem vnesen enkrat, 4PM poskrbi, da je upoštevan in prikazan na pravem mestu v pravi obliki.

Projektno delo

Finančno poročanje

4PM omogoča vpogled v projektna finančna poročila, s čimer omogoča  ažuren nadzor nad finančnim stanjem, tako na strani stroškov kot prihodkov. Zaznavanje zamud, preseganja budžetov ali kritičnih točk omogoča hitre reakcije in prilagoditve v izvedbi projekta.

Finančna izkaznicaPrenovljena projektna izkaznica

Poročila po meri

Vse več projektov, posebej evropskih, zahteva redno poročanje zunanjim organizacijam. 4PM na tem področju bistveno olajša vaše delo:

  • Pravočasno zbiranje podatkov že pri pripravi in med izvedbo projekta pomeni lažjo izdelavo poročil po meri: tako vsebinsko kot po predpisani formi. Z nekaj kliki je pripravljeno poročilo za Evropsko komisijo, sofinancerje, vodstvo organizacije ali druge zunanje organizacije.

Generiranje projektnih poročil

Avtomatsko obveščanje

S 4PM ste vedno na tekočem. Modul avtomatskega obveščanja prinaša vse ključne informacije o dogajanju na projektu na vašo delovno ploščo v 4PM in e-poštni nabiralnik.

Sledenje spremembam

4PM samodejno sledi vsem spremembam na projektu. Te so vedno dostopne in predvsem transparentne. Revizija projekta je mogoča kadarkoli.

pogovor v živo
4PM FreeBrezplačen preizkus 4PM

Brezplačen preizkus 4PM

Naročanje na novice